TREKHAAK MONTEREN ARNHEM

Wilt u een trekhaak onder uw auto gemonteerd hebben en heeft u daarbij advies voor nodig?

Wij kunnen u helpen door het juiste trekhaak te vinden en deze op een zeer vakkundige manier onder uw auto monteren. U kan hiervoor kiezen uit:

Rein van den Berg

Neem contact op

Telefoon: 026 – 36 13 075
E-mail: info@autobedrijfnh.nl

Adres:
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 – 18.00 uur
za: 09.00 – 14.30 uur

Wel zijn er een aantal punten om rekening mee te houden:

Een vaste trekhaak mag de kenteken bijvoorbeeld niet bedekken, maar bij een afneembare of wegdraaibare trekhaak maakt dat natuurlijk niet uit. Als u namelijk een aanhangwagen, fietsendrager of een caravan gaat koppelen dan zit daar de kenteken en de verlichting op. Naast de soort trekhaak zijn er ook verschillen in de kabelset waarmee de verlichting voorzien wordt van stroom. Wij adviseren u graag of er een 7-polige of 13-polige kabelset nodig is.

Eenmaal als trekhaak gemonteerd, dan moet deze ook ingeleerd worden. Daarvoor is een speciale diagnose/test apparatuur voor nodig zodat de trekhaak geactiveerd kan worden. Dit is namelijk belangrijk want de parkeersensoren achterop uw auto moeten wel weten dat er een trekhaak gemonteerd is. In sommige gevallen moet het Trailer Stability Program ingeschakeld worden en het mistachterlicht moet uitgeschakeld worden bij het trekkende voertuigen.