PECHHULP ARNHEM

Lokale Pechhulp Arnhem en omgeving

Heeft u een autopech of een ongeval (blikschade)? Of moet er een auto gesleept of vervoerd (autotransport) worden? Geen probleem, wij staan voor u klaar. Onze sleepdienst helpt gestrande automobilisten zo snel mogelijk weer op. Wanneer onze monteur het probleem niet ter plekke kan verhelpen, dan wordt uw auto gesleept naar de gewenste locatie of naar ons eigen garage in Arnhem (Presikhaaf). Wanneer uw auto door ons gerepareerd word dan zijn in meeste gevallen de transportkosten gratis. Ga zorgeloos de weg op met de pechhulp Arnhem van Bosch Car Service. De Bosch Car Service pechhulp is bereikbaar op 020-5929843. Met onze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Waar u ook bent, de monteur van Bosch Car Service is snel ter plaatse om de auto te repareren. Daarvoor beschikken onze technici over alle mogelijke gereedschap. Is reparatie ter plaatse niet mogelijk, dan wordt de auto direct naar het dichtstbijzijnde Bosch Car Service autobedrijf gebracht voor diagnose en reparatie. Bosch Car Service doet wat nodig is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Wanneer u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij ons als, dan ontvang u een jaar lang Bosch Car Service Pechhulp in Nederland. Uiteraard kunt u tegen een kleine meerprijs de standaarddekking uitbreiden naar NL-Plus of EUR-Premium.

Milan Zwart

Neem contact op

Telefoon: 026 – 36 13 075
E-mail: info@autobedrijfnh.nl

Adres:
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 – 18.00 uur
za: 09.00 – 14.30 uur

Voordelen Bosch Pechhulp: