AUTO ONDERHOUD ARNHEM

Kleine auto onderhoud beurt

In tegenstelling tot de APK is een kleine auto onderhoud beurt niet verplicht. Het is aan te raden om een keer per jaar een kleine beurt in te plannen, of per 15.000 kilometer. De specificaties hiervan zijn ook weer afhankelijk van uw auto en zijn te vinden in het onderhoudsboekje. Tijdens een kleine beurt worden circa twintig punten gecontroleerd, waaronder de cruciale onderdelen zoals vloeistoffen, remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat.

Kleine beurt en APK

Combineer de kleine beurt met de APK keuring, op deze manier heeft u een één afspraak voldoende. Is uw auto binnenkort weer toe aan een keuring? Neem dan direct ook een kleine beurt mee zodat de auto er weer tegenaan kan.

Bij Autobedrijf NH bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Milan Zwart

Neem contact op

Telefoon: 026 – 36 13 075
E-mail: info@autobedrijfnh.nl

Adres:
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 – 18.00 uur
za: 09.00 – 14.30 uur

Grote beurt

Tijdens het uitvoeren van een grote beurt wordt uw auto door ons van binnen en buiten grondig nagekeken. Ook de grote beurt is een kilometer- of tijdgebonden inspectie van uw auto.

Naast de standaardwerkzaamheden bij een grote beurt kan ook blijken dat bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Dit kunnen onderdelen zijn die zonder onderhoud tot veel schade kunnen leiden. Door regelmatig onderhoud zoals een grote beurt, blijft u in een veilige en betrouwbare auto rijden. Ook hier geldt weer, blijkt tijdens de grote beurt dat er aanvullende handelingen nodig zijn, zullen wij altijd eerst persoonlijk contact met u opnemen om overleg te plegen.

Gratis APK-keuring

De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Autobedrijf NH nooit te veel. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Als u een grote beurt bij Autobedrijf NH laat uitvoeren, krijgt u de APK keuring helemaal gratis!

Voor een exacte prijsopgave kunt u via onderstaande link met ons contact opnemen.

Merkonderhoud & Lease onderhoud met behoud van fabrieksgarantie

Bij Bosch Car Service NH behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij monteren altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij Bosch Car Service onderhouden, want elke reparatie onder de fabrieksgarantie op uw auto kost u helemaal niets.

Gratis pechhulp bij auto onderhoud

Wanneer u tijdig de onderhoudsbeurten bij ons laat uitvoeren dan krijgt u een jaar lang gratis pechhulp. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met ons.

onderhoud-arnhem-garage-bosch