AUTO DIAGNOSE SPECIALIST

Auto diagnose specialist

Auto diagnose apparatuur

Bosch KTS 590 en Hella Gutman

Door het toenemend gebruik van elektronische systemen in voertuigen, bijvoorbeeld voor rij hulp- of comfortsystemen of voor de vermindering van de uitstoot, spelen diagnosetoestellen een belangrijke rol in het garagebedrijf. Heeft u last van een storing die onoplosbaar lijkt, en heeft u al verschillende pogingen ondernomen om deze op te lossen? Wij kunnen u helpen! Autobedrijf NH, auto diagnose specialist, heeft zich gespecialiseerd in het stellen van diagnoses en reparaties van deze mankementen. 

Wij verzamelen alle relevante informatie over uw voertuig en luisteren naar uw ervaring met deze storing. Omdat wij uitgerust zijn met de moderne diagnoseapparatuur van Hella Gutmann en Bosch KTS 590 zijn onze vakkundige mensen in staat om zelfs de meest complexe storingen te doorgronden!

Professionele diagnose

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Autobedrijf NH in Arnhem weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

Auto laten uitlezen en resetten van elektronische storingen

€30,-

Altijd de voordeligste reparatie

We streven er daarbij altijd naar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de voor u voordeligste oplossing te zoeken.

De praktijk wijst uit dat veel automatische transmissies op den duur slecht schakelgedrag vertonen. De automatische transmissie is één van de zwaarst belaste onderdelen van de auto. ATF is daarmee één van de smeermiddelen die aan de meest extreme omstandigheden wordt blootgesteld. Zeer hoge thermische belasting van ATF bij optrekken en remmen, een sportieve rijstijl en zware belasting door rijden met een aanhanger of caravan hebben grote invloed op de levensduur van het smeermiddel.

apk-onderhoud-bedrijfsauto-arnhem