AUTO DIAGNOSE SPECIALIST ARNHEM

Diagnose van storingen

Voor alle auto storingen

Bosch KTS 590 en Hella Gutman

Door het toenemend gebruik van elektronische systemen in voertuigen, bijvoorbeeld voor rij hulp- of comfortsystemen of voor de vermindering van de uitstoot, spelen diagnosetoestellen een belangrijke rol in het garagebedrijf. Heeft u last van een storing die onoplosbaar lijkt, en heeft u al verschillende pogingen ondernomen om deze op te lossen? Wij kunnen u helpen! Autobedrijf NH, auto diagnose specialist, heeft zich gespecialiseerd in het stellen van diagnoses en reparaties van deze mankementen. 

Wij verzamelen alle relevante informatie over uw voertuig en luisteren naar uw ervaring met deze storing. Omdat wij uitgerust zijn met de moderne diagnoseapparatuur van Hella Gutmann en Bosch KTS 590 zijn onze vakkundige mensen in staat om zelfs de meest complexe storingen te doorgronden!

Professionele diagnose

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Autobedrijf NH in Arnhem weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

Auto laten uitlezen en resetten van elektronische storingen

Rein van den Berg

Neem contact op

Telefoon: 026 – 36 13 075
E-mail: info@autobedrijfnh.nl

Adres:
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 – 18.00 uur
za: 09.00 – 14.30 uur

Altijd de voordeligste reparatie

We streven er altijd naar om u niet nog eens terug te laten komen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is uiteindelijk altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen zonder naar de onderliggende oorzaak te kijken. Uiteraard bespreken we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de voor u voordeligste oplossing te zoeken.

De techniek staat niet stil en elk jaar wordt er weer meer ontwikkeld. Onze monteurs krijgen jaarlijks meerdere cursussen en opleidingen om zo bij te blijven met deze technische vooruitgang. Autobedrijf NH is ook een van de weinige bedrijven in de omgeving die ook aan elektrische voertuigen mag werken. Met het oog op de toekomst is dit een onmisbaar onderdeel van de moderne garage.

apk-onderhoud-bedrijfsauto-arnhem