BANDEN ARNHEM

Uw rijprestaties zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van uw banden. Autobedrijf NH Arnhem zorgt voor de juiste autobanden voor elke auto en automobilist! Wij repareren, verwisselen en balanceren banden het gehele jaar door. Dit alles voeren wij uit met moderne demonteer en balanceermachine. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van zomer- en winterbanden van zowel A- als B-merken! Wenst u graag meer informatie over de kosten. Vraag gerust een offerte op! 

Bandenwissel

Uw rijprestaties zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van uw banden. Autobedrijf NH Arnhem zorgt voor de juiste autobanden voor elke auto en automobilist! Wij repareren, verwisselen en balanceren banden het gehele jaar door. Dit alles voeren wij uit met moderne demonteer en balanceermachine. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van zomer- en winterbanden van zowel A- als B-merken!

Wanneer moet u de banden (autobanden) vervangen?

Banden hebben een maximale levensduur van zes jaar. Door uitdroging en veroudering ontstaan er kleine scheurtjes en de grip van het rubber gaat snel achteruit. Uit veiligheidsoverweging dient u de band dan eigenlijk te vervangen. De leeftijd van banden staat aangegeven op de wang van een band. De laatste 4 cijfers van de DOT-code geven de productiedatum aan. De code bestaat uit vier cijfers; bijvoorbeeld 1508. Dat betekent dat de band in week 15 van het jaar 2008 is geproduceerd.
Bij een APK keuring worden de autobanden beoordeeld op een minimale profieldiepte van 1,6 mm. Verder moeten banden op één as dezelfde maat en karkasstructuur hebben. Tot slot worden ze ook gecontroleerd op beschadigingen en uitstulpingen.

Bandenservice Autobedrijf NH Arnhem:

bem-band-milieu-arnhem

Banden reparatie Arnhem

Band lek? Na inspectie stellen wij vast of de band nog te repareren is of moet worden vervangen. Wij helpen u direct zonder afspraak en repareren terwijl u wacht! Onderaan de pagina vindt u onze adresgegevens. 

Uitlijnen

Trekt uw auto wat naar links of naar rechts terwijl u rechtdoor stuurt? Wij heffen afwijkingen op in de wielstanden om overmatige slijtage aan uw banden en aan mechanische onderdelen tegen te gaan.

Wielenwissel

4 banden met velg

Bandenwissel

Exclusief verwijderingsbijdrage en nieuwe ventieltjes (tot 17 inch)

Band montage op velg inclusief balanceren

Trilt uw stuur bij hogere snelheden? Balanceren voorkomt hinderlijke trillingen in het stuur en in de ophanging van de auto. Wij balanceren uw banden voor maximaal rijcomfort.

Bandenspanning meten

Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u onnodige slijtage, en rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Om de bandenspanning van uw auto te laten controleren kunt u altijd binnen rijden zonder afspraak.

Maak een afspraak voor uw banden

Rein van den Berg

Neem contact op

Telefoon: 026 – 36 13 075
E-mail: info@autobedrijfnh.nl

Adres:
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 – 18.00 uur
za: 09.00 – 14.30 uur

Vraag een offerte aan voor uw autobanden

Nu 10% korting op alle autobanden
Vraag direct een offerte aan voor nieuwe banden en vermeld de bandenmaat erbij. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.