ONDERHOUD HYBRIDE AUTO ARNHEM

Specialist onderhoud Hybride auto’s

Naast het aanbieden van verschillende diensten voor reguliere auto’s, kunt u bij Bosch Car Service NH Arnhem ook terecht voor de onderhoud van uw hybride auto. De onderhoud en reparaties voeren wij uit op hetzelfde kwaliteitsniveau als de merkdealer, maar dan voor zeer aantrekkelijk tarief.

Onze monteurs hebben verschillende diploma’s en certificaten behaald om de beste service te bieden voor uw hybride auto. Zo kunt u uw auto met een gerust hart uw auto bij Bosch Car Service NH achterlaten voor reparatie of onderhoud.
 
Hybride auto’s worden door een brandstofmotor of een elektromotor aangedreven, onder het rijden wordt de accu van de elektromotor door middel van brandstofmotor geladen. de brandstofmotor laadt de accu van de elektromotor de accu wordt onder het rijden opgeladen door een generator die wordt aangedreven door de verbrandingsmotor.

Een ander veelvoorkomende variant van de hybride is de “plug-in hybride”. Dat is een hybride auto waarbij de laadkabel ingeplugd kan worden op een laadpaal. Uiteraard hebben beide motoren hun eigen specifieke onderhoud nodig.

 
hybrid-auto-arnhem-garage
Milan Zwart

Neem contact op

Telefoon: 026 – 36 13 075
E-mail: info@autobedrijfnh.nl

Adres:
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 – 18.00 uur
za: 09.00 – 14.30 uur