ONDERHOUD BEDRIJFSWAGEN

Voor zakelijke klanten: onderhoud bedrijfswagen

Heeft u uw eigen bedrijf en bent u op zoek naar een betrouwbare partner in Arnhem voor de onderhoud van uw bedrijfswagen of wagenpark? 

Speciaal voor de zakelijke klant heeft Bosch Car Service NH in Arnhem een producten- en dienstenpakket. Dit pakket is er gericht op om u als ondernemer te ontzorgen en vooral ook de berijder van zowel een zakelijke personenauto als een bedrijfsauto mobiel te houden.

Ibrahim Ivanon

Neem contact op

Telefoon: 026 – 36 13 075
E-mail: info@autobedrijfnh.nl

Adres:
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 – 18.00 uur
za: 09.00 – 14.30 uur

Wat houdt dit voor u in?

Onderhoud bedrijfswagen: lease auto

Lease

De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Naast uw personen- en bedrijfswagen, bent u welkom voor onderhoud en reparatie aan uw leasewagen. Wij werken voor alle grote leasemaatschappijen zoals Leaseplan, Athlon, Arval, Alphabet en nog veel meer!

Behoud van fabrieksgarantie

Bij Bosch Car Service NH behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden.

Wij  monteren altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij Bosch Car Service onderhouden, want elke reparatie onder de fabrieksgarantie op uw auto kost u helemaal niets. ‘Maak een afspraak via onze online planner!’

Haal- en brengservice

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt. Dan zorgen wij ervoor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt.