Distributieriem

DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN

Het vervangen van de distributieriem is een preventieve reparatie. Het knappen van de distributieriem kan namelijk ernstige motorschade tot gevolg hebben. Het is daarom raadzaam om de vervangingsintervallen die de fabrikant van de auto voorschrijft aan te houden.

Een distributieriem vervangen is vaak een tijdrovende klus, omdat een riem vaak weggebouwd is waardoor er veel gedemonteerd moet worden. In veel gevallen drijft de distributieriem ook de waterpomp aan en is het raadzaam om deze ook mee te vervangen.

Mechanical repairs a car in the garage.

Wanneer moet uw distributieriem worden vervangen?

De meeste distributieriemen hebben een levensduur van 60.000 – 120.000 kilometer of een aantal jaar voorgeschreven door de fabrikant. Sommige auto’s hebben in plaats van een distributieriem een distributieketting. Die heeft alleen af en toe een onderhoud nodig. Als u uw distributieriem op tijd vervangt, voorkomt u dat de riem breekt of doorslipt en schade aan uw motor veroorzaakt, waardoor u voor hoge kosten komt te staan. Kom dus naar Autobedrijf NH voor controle en advies, zodat u altijd zeker weet dat u veilig rijdt met een distributieriem die in goede staat is.

distributieriem2

Kosten

Is het tijd om uw distributieriem te vervangen? Autobedrijf NH  heeft distributieriemen voor alle automerken en –modellen. De kosten verschillen per merk en model Autobedrijf NH in Arnhem maakt graag een heldere offerte voor het vervangen van de distributieriem of Klik hier om direct een offerte voor het vervangen van de distributieriem op te vragen.

distributieriem3

Autobedrijf NH in uw vertrouwde garage in Arnhem en omgeving

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Garage met de modernste voorzieningen.
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • Garantie
  • Sleep Service
  • Haal en breng service
  • Huurauto

Vragen, advies of interesse?

Adres

Autobedrijf NH
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden

Ma t/m Vr: 08.00- 18.00
Za: 09.00 – 14.30
Zo: Gesloten

Telefoon

026 361 30 75

Email

info@autobedrijfnh.nl

CONTACTFORMULIER

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
Google' Privacy Beleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Vragen, advies of interesse?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.