BOSCH/BOVAG

Als universeel autobedrijf in Arnhem maken we deel uit van Bosch Car Service

Door de ondersteuning van Bosch blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Bosch verzorgt tevens technische trainingen voor onze monteurs en ontwikkelt diagnoseapparatuur en software voor ons autobedrijf. Hiernaast gebruikt ons autobedrijf de hoogwaardige onderdelen van Bosch.        We investeren continu in onze kennis van de nieuwste technieken.

Kunnen wij het defect aan uw auto toch niet gemakkelijk vinden? Dan staat er een technische Bosch-expert klaar om ons te helpen uw auto weer in orde te maken.

Lease

Naast uw personen- en bedrijfswagen, bent u welkom voor onderhoud en reparatie aan uw leasewagen. Wij werken voor alle grote leasemaatschappijen zoals LALD Automotive, Athlon, Justlease, Smilelase, Arval en Terberg leasing!

Rein van den Berg

Neem contact op

Telefoon: 026 – 36 13 075
E-mail: info@autobedrijfnh.nl

Adres:
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden:
ma t/m vr: 08.00 – 18.00 uur
za: 09.00 – 14.30 uur

Behoud van fabrieksgarantie

Bij Bosch Car Service NH behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden.

Wij  monteren altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij Bosch Car Service onderhouden, want elke reparatie onder de fabrieksgarantie op uw auto kost u helemaal niets. ‘Maak een afspraak via onze online planner!’

Bovag

Met ons Bovag lidmaatschap laten wij zien dat we niet alleen een professioneel bedrijf zijn maar ook een bedrijf dat alle facetten van het autovak beheerst.

Voor de consument is BOVAG in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden.

Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

bosch-car-service-arnhem