Banden

Uw rijprestaties zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van uw banden. Autobedrijf NH zorgt voor de juiste banden voor elke auto en automobilist! Wij repareren, verwisselen en balanceren banden het gehele jaar door. Dit alles voeren wij uit met moderne demonteer en balanceermachine. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van zomer- en winterbanden van zowel A- als B-merken!

Autobedrijf NH in uw vertrouwde garage in Arnhem en omgeving

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Garage met de modernste voorzieningen.
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • Garantie
  • Sleep Service
  • Haal en breng service
  • Huurauto
apk-onderhoud-bedrijfsauto-arnhem-6

Wanneer moet u de banden vervangen?

Banden hebben een maximale levensduur van zes jaar. Door uitdroging en veroudering ontstaan er kleine scheurtjes en de grip van het rubber gaat snel achteruit. Uit veiligheidsoverweging dient u de band dan eigenlijk te vervangen. De leeftijd van banden staat aangegeven op de wang van een band. De laatste 4 cijfers van de DOT-code geven de productiedatum aan. De code bestaat uit vier cijfers; bijvoorbeeld 1508. Dat betekent dat de band in week 15 van het jaar 2008 is geproduceerd. Bij een APK keuring worden de banden beoordeeld op een minimale profieldiepte van 1,6 mm. Verder moeten banden op één as dezelfde maat en karkasstructuur hebben. Tot slot worden ze ook gecontroleerd op beschadigingen en uitstulpingen.

bem_oke_t3

Uitlijnen 60,-

Trekt uw auto wat naar links of naar rechts terwijl u rechtdoor stuurt? Wij heffen afwijkingen op in de wielstanden om overmatige slijtage aan uw banden en aan mechanische onderdelen tegen te gaan.

Band montage op velg inclusief balanceren 13,-

Trilt uw stuur bij hogere snelheden? Balanceren voorkomt hinderlijke trillingen in het stuur en in de ophanging van de auto. Wij balanceren uw banden voor maximaal rijcomfort.

Band reparatie 17,50

Band lek? Na inspectie stellen wij vast of de band nog te repareren is of moet worden vervangen. Wij helpen u direct zonder afspraak en repareren terwijl u wacht!

Wielenwissel (4 banden met velg) voor maar 30,-

Bandenwissel: ( 4 losse banden) voor maar 60,-

Bandenspanning meten (Gratis)

Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u onnodige slijtage, en rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Om de bandenspanning van uw auto te laten controleren kunt u altijd binnen rijden zonder afspraak.

Winterbanden opslag

Voor onze klanten bieden wij opslag voor de winterbanden aan. Hierbij is de winter -en zomerwissel gratis bij de opslag inbegrepen.

Vraag een offerte aan voor uw banden

Nu 10% korting op alle autobanden

Vraag direct een offerte aan voor nieuwe banden en vermeld de bandenmaat erbij. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Vragen, advies of interesse?

Adres

Autobedrijf NH
Pieter Calandweg 13
6827 BJ Arnhem

Openingstijden

Ma t/m Vr: 08.00- 18.00
Za: 09.00 – 14.30
Zo: Gesloten

Telefoon

026 361 30 75

Email

info@autobedrijfnh.nl

CONTACTFORMULIER

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
Google' Privacy Beleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Vragen, advies of interesse?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.