ERKEND APK GARAGE IN ARNHEM

Prijs APK-Keuring Benzine auto’s

APK-keuring Arnhem

Is het weer tijd om uw voertuig APK te keuren en bent u op zoek naar betrouwbare autogarage in Arnhem? Bij Autobedrijf NH bent u op het juiste adres. Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt de auto uitvoerig getest op veiligheid en milieueisen door ons gespecialiseerde personeel. Eventuele gebreken worden bij de keuring tijdig geconstateerd om dure reparaties en gevaarlijke situaties te voorkomen. 

Afhankelijk van het brandstoftype en de toelatingsdatum moet dit vanaf het derde of vierde levensjaar van uw auto. Voor oudere auto’s moet dit jaarlijks gebeuren. Tijdens een APK wordt uw auto op verplichte punten gekeurd, maar er wordt geen onderhoud gepleegd. Mochten we tijdens de APK complicaties tegenkomen zullen we altijd eerst met u contact opnemen voordat we verdere stappen ondernemen!

APK diesel auto’s deeltjesteller

Sinds 1 januari 2023 zijn wij als APK garage verplicht om de roetfilter te controleren op werking. De APK-deeltjestest is verplicht voor alle personen-, bestel- en vrachtwagens met een dieselmotor. Bij APK keuringen van deze voertuigen moet per 1 januari een goedgekeurde deeltjesteller worden toegepast. Autobedrijf NH beschikt over een goedkeurde deeltjesteller, u kunt dus bij ons ook terecht voor APK keuring van uw dieselvoertuig.

APK-Keuring voor benzine en EV auto's

€40,-

APK-Keuring voor diesel auto’s

€60,-

€15,- Roetmeting met deeltjesteller

APK check: op welke punten controleren wij uw auto?

Zonder al te technisch te worden geeft het onderstaande overzicht u een idee van de  APK check die wij nalopen:

APK verlopen?

De APK vervaldatum is geen vast gegeven. Zo is de APK vervaldatum niet voor iedere autobezitter gelijk, maar hangt deze datum volledig af van het voertuig dat je tot uw beschikking hebt. 

Heb je bijvoorbeeld een auto van meer dan dertig jaar oud, dan komt de AKP vervaldatum niet jaarlijks terug, maar eens per twee jaar. En heb je een nog oudere auto, dan hoef je vaak helemaal geen rekening meer te houden met de APK vervaldatum. In dit geval heb je namelijk geen APK-plicht meer en hoef je auto dus niet meer gekeurd te worden. 

Zo is de APK vervaldatum per auto verschillend.  Klik hieronder om de APK verloopdatum en overige voertuig informatie te raadplegen.

Erkende RDW keuringsinstanties.

Autobedrijf NH in Arnhem is een door de RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in dat wij APK keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten mogen opmaken.

GRATIS APK BIJ EEN GROTE BEURT

Een gratis APK (Arnhem) keuring? Combineer de APK check van uw auto met een grote beurt bij Autobedrijf NH. De APK keuring is dan gratis. Vooral bij wat nieuwere auto’s kan dit voordelig zijn, omdat die relatief weinig onderhoud nodig hebben. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. In sommige gevallen krijgt u zelfs gratis 12 maanden pechhulp bij een grote onderhoudsbeurt. Voor vragen hierover kunt terecht bij een van onze medewerkers.

apk-onderhoud-bedrijfsauto-arnhem